Súgó... Verses.Lapok Hirdessen itt...

Súgó
Ezen az oldalon a Verses.Lapok használatához találsz segítséget. Egyes kifejezések külső oldalakra mutató hivatkozásokat tartalmaznak, amelyeken az adott kifejezés részletes magyarázatát találod.

Tartalom

1. Zökkenőmentes működés
2. Képek megjelenítése
3. Kapcsolatfelvétel
4. Jogi és adatvédelmi nyilatkozat
5. Vendégkönyv, moderálás
6. Külső hivatkozások
7. Hirdetések, támogatás
8. Webes keresés
9. Az előnézeti funkció kikapcsolása
10.

Vissza... Vissza az előző oldalra.

Vissza a Főoldalra.


Vissza... Szükséges és ajánlott szoftverek... Az oldal zökkenőmentes működéséhez szükséged lehet néhány dologra.
Windows Internet Explorer... Az oldal hibátlan megjelenítéséhez Internet Explorer használata ajánlott.
Windows Media Player megjelenítése Firefoxban... Ha Firefox-ot használsz, szükséged lehet erre az add-on-ra, amely a Windows Media Player ActiveX tartalmak megjelenítésére szolgál.
Adobe Flash Player ActiveX... Adobe Flash Player böngésző-beépülő az animációk megjelenítéséhez.
MSN... A Windows Live Messenger legújabb változatát innen töltheted le.
Windows Media Player... A Windows Media ActiveX-ek megjelenítéséhez Windows Media Player telepítése szükséges.

Snapshot...

Az oldal a Snap Shots™ szolgáltatást használja a hivatkozások képi megjelenítéséhez. Ha egy olyan linkre tolod az egeret, ahol ez az ikon látható, egy kis ablakban megjelenik a hivatkozott oldal előnézeti képe. Hogyan tudom ezt az előnézeti funkciót kikapcsolni?
Hiba... Ha az oldal, vagy valamely komponense nem működik megfelelően, kérlek jelezd egy e-mailben.
   


Vissza...

Képek... Képek megtekintése

Nagyítás... Ha egy kép mellett ezt az ikont látod, a képre kattintva nagyobb méretben jelenik meg.
Következő... Ha az adott oldalon található következő képet szeretnéd megtekinteni, ezzel az ikonnal teheted meg, amely a megjelenített kép jobb oldalán található.
Előző... Ha az adott oldalon található előző képet szeretnéd megtekinteni, ezzel az ikonnal teheted meg, amely a megjelenített kép bal oldalán található.

Kicsinyítés...

A képnézegető bezárásához erre az ikonra kattints.
Hiba... Ha az oldal, vagy valamely komponense nem működik megfelelően, kérlek jelezd egy e-mailben.
   

 

 


Vissza...

Kapcsolat... Kapcsolatfelvétel

E-mail... Szerzeményeidet elküldheted e-mailben a shepardy@freemail.hu címre. A szöveges műveket valamilyen kompatibilis szövegformátumban (.doc, .txt, .rtf, .htm, stb.) küldd. Erre az e-mail címre legfeljebb 1 MB nagyságú e-mailt küldj. Ha ennél nagyobb állomány(oka)t szeretnél küldeni, azt előre jelezd, és válasz e-mailben megírom, hová küldheted.
Messenger... Ha Windows Messengert, MSN Messengert, Windows Live Messengert vagy Yahoo! Messengert használsz, akkor a shepardy@netposta.net MSN címen érhetsz el. Ezen keresztül személyesen is beszélgethetünk.

FONTOS! Erre az e-mail címre ne küldj se e-mailt, se mást, mert azt nem kapom meg!

Hiba... Ha az oldal, vagy valamely komponense nem működik megfelelően, kérlek jelezd egy e-mailben.


Vissza...

Fontos... Jogi és adatvédelmi nyilatkozat

 

KÉRJÜK, HOGY AZ ALÁBBI FELTÉTELEKET FIGYELMESEN OLVASSA EL, ÉS NE NYISSA KI A WEBOLDALT VAGY ANNAK OLDALAIT, AMENNYIBEN AZ ALÁBBI FELTÉTELEKKEL NEM ÉRT EGYET. A WEBOLDAL BÁRMELY OLDALÁNAK MEGNYITÁSÁVAL AZ ITT MEGADOTT FELTÉTELEKET MAGÁRA NÉZVE KÖTELEZŐNEK ISMERI EL.

 

Ezt a honlapot mindenfajta személyes jellegű információ megadása nélkül meglátogathatja. A Verses.Lapok.hu elkötelezett a Weboldal működése során, az ügyfelek által rendelkezésünkre bocsátott személyes információk tiszteletben tartása és megőrzése iránt. Ezért személyes jellegű adatait - például címet, e-mail-azonosítót, telefon- vagy faxszámot, demográfiai jellegű, illetve azonosító adatokat -, az Ön előzetes értesítése és/vagy beleegyezése nélkül harmadik személyek számára nem adjuk el, nem adjuk bérbe, illetve nem tesszük hozzáférhetővé, nem adjuk tovább külső szervezetek számára, kivéve, ha arra jogszabály kötelez bennünket.

A Verses.Lapok.hu minden tőle elvárható intézkedést megtesz az adatok biztonságos őrzésére, de nem vállal felelősséget az adatok megrongálódásáért, megsemmisüléséért vagy illetéktelen kezekbe kerüléséért műszaki hiba, természeti csapás, terror- vagy bűncselekmény esetén.

A Verses.Lapok.hu szerkesztője megtesz minden tőle elvárható intézkedést, hogy az oldalaihoz való hozzáférés folyamatos és hibamentes legyen, de nem vállal felelősséget az esetlegesen fellépő hibákért, mely az oldalak nem megfelelő működését és/vagy esetleges adatvesztést okoz.

 

A főoldal, az aloldalak, az azokat megjelenítő képernyő, a bennük megjelenő; összes információ és képanyag, valamint a nevek, kifejezések, logók, grafikák szerzői és egyéb joga - ellenkező kikötés hiányában a Verses.Lapok.hu tulajdona. E védett eszközök oldalainkon való feltüntetése nem jelenti azt, hogy ezeket bárki más külön engedély nélkül használhatja. A védett eszközök jogosulatlan felhasználása törvénysértő.

 

E honlapról ön kizárólag személyes, belső, nem-kereskedelmi használat céljából jogosult oldalakat vagy más dokumentumokat egyedi számítógépre letölteni, amennyiben a letöltött anyagokat semmilyen módon nem változtatja meg, nem illeszti be más dokumentumba, továbbá nem változtatja meg, illetve nem törli a szerzői jogi hivatkozást. A jelen feltételekben foglaltak felhasználási jog biztosítására vonatkoznak, így jogátruházást nem foglalnak magukban. E felhasználási jog nem ruházható át, és a Verses.Lapok.hu saját belátása szerint bármikor visszavonhatja.

 

A SZERKESZTŐ(K) SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NEM TARTOZNAK KÁRTÉRÍTÉSI FELELŐSSÉGGEL A WEBOLDAL HASZNÁLATÁBÓL EREDŐ KÁROKÉRT, IDEÉRTVE KORLÁTOZÁS NÉLKÜL A KÖZVETLEN VAGY A KÖZVETETT, SPECIÁLIS, ESETLEGES KÖVETKEZMÉNYEKÉRT, VESZTESÉGÉRT, KÖLTSÉGÉRT VALÓ FELELŐSSÉGET, AMELYEK A WEBOLDALLAL KAPCSOLATBAN VAGY A WEBOLDAL HASZNLATÁBÓL VAGY A WEBOLDAL HASZNÁLATRA KÉPTELEN ÁLLAPOTÁBÓL, VAGY A NEM MEGFELELŐ MŰKÖDÉSBŐL, HIBÁBÓL, HIÁNYOSSÁGBÓL, ÜZEMZAVARBÓL, MEGHIBÁSODSBÓL, INFORMÁCIÓ TOVÁBBÍTÁSI KÉSEDELEMBŐL, SZÁMÍTÓGÉPES VÍRUSBÓL, VAGY VONAL- VAGY RENDSZERHIBÁBÓL KELETKEZNEK, ABBAN AZ ESETBEN IS, HA A VERSES.LAPOK.HU-T VAGY ANNAK KÉPVISELŐJÉT ILYEN LEHETSÉGES KÁROKRÓL, VESZTESÉGEKRŐL VAGY KÖLTSÉGEKRŐL TÁJÉKOZTATTÁK. MÁS INTERNET-FORRÁSOKKAL VALÓ KAPCSOLAT FELVÉTELE AZ ÖN SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE TÖRTÉNIK, AZ EZEN FORRÁSOKBAN SZEREPLŐ TARTALOM, HELYTÁLLÓSÁG, KIFEJEZETT VÉLEMÉNYEK ÉS MÁS KAPCSOLÓDÓ ELEMEK A VERSES.LAPOK.HU ÁLTAL NEM KERÜLTEK ELLENŐRZÉSRE, MEGVIZSGÁLÁSRA VAGY JÓVÁHAGYÁSRA. A VERSES.LAPOK.HU KIFEJEZETTEN KIZÁRJA AZ E HONLAPPAL KAPCSOLATOS BÁRMILYEN, AKÁR KIFEJEZETT, AKÁR KÖZVEZETT FELELŐSSÉGÉT, ÍGY KÜLÖNÖSEN AZ ÉRTÉKESÍTHETŐSÉGRE, VAGY EGY BIZONYOS CÉLRA VALÓ MEGFELELŐSÉGRE VONATKOZÓ KÖZVETETT FELELŐSSÉGET. ELŐFORDULHAT, HOGY AZ IRÁNYADÓ JOGSZABÁLYOK A FELELŐSSÉG FENTIEK SZERINTI KIZÁRÁSÁT TELJES EGÉSZÉBEN NEM TESZIK LEHETŐVÉ, ÍGY LEHET, HOGY A JELEN BEKEZDÉS ÖNRE RÉSZBEN NEM VONATKOZIK.

Hiba...

Ha az oldal, vagy valamely komponense nem működik megfelelően, kérlek jelezd egy e-mailben.Vissza...

Vendégkönyv... A Vendégkönyv használata

 

A Vendégkönyvbe az a Felhasználó jegyezhet be, aki üzenetéhez (tetszőlegesen választott) nevet és e-mail címet ad meg. A Vendégkönyvet a Verses.Lapok.hu munkatársai moderálják saját belátásuk szerint, de különös tekintettel a sértő, bántó vagy gunyoros megjegyzésekre, a weboldallal valamint a weboldalon hirdetett termékekkel, szolgáltatásokkal szembeni ellenreklámra, ellenkampányra, lejáratásra. A Vendégkönyv rovat nyilvános, bárki bejegyezheti saját hozzászólását, ha az nem politikai irányzatú, nem sért etnikai vagy kisebbségi jogokat, nem sérti az emberi jogokat, nem ellentétes a Magyar Köztársaság Alkotmányával vagy hatályos törvényeivel, nem sért más vallású személyeket vallási önérzetükben. Tilos a Vendégkönyvben bűncselekményre, zendülésre, szabálysértésre, vagy ezekben való részvételre buzdítani. Tilos továbbá olyan adatokat nyilvánosságra hozni, amely személyiségi jogokat sért(het), más személyek, vállalkozások nem-nyilvános adatait tartalmazzák, vagy ahhoz való hozzáférést biztosít(hat)nak. A Vendégkönyv használata során mindenki köteles egyedi azonosítót választani, és azt használni. Tilos visszaélni más felhasználók nick-nevével vagy e-mail címével. A nyilvánvaló visszaélés, illetve a nick-névhez tartozó személy által tett bejelentés után a kifogásolt bejegyzést előzetes vagy utólagos értesítés nélkül törölheti a moderátor. A fentiekkel ellentétes bejegyzéseket a moderátorként megbízott személy saját belátása szerint, azonnal, előzetes vagy utólagos értesítés nélkül törli. A VENDÉGKÖNYVET MINDENKI CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE HASZNÁLHATJA, DE KÉRJÜK, HOGY NE ADJON MEG OLYAN ADATOKAT, AMELLYEL MÁSOK VISSZAÉLHETNEK, ÍGY KÜLÖNÖS TEKINTETTEL SZEMÉLYI ADATOKRA (SZEMÉLYAZONOSÍTÁSRA ALKALMAS IGAZOLVÁNYOK SZÁMA, AZOK ADATAI, STB.), E-MAIL CÍMRE, LAKCÍMRE. SOSE ADJA KI BANKSZÁMLASZÁMÁT SENKINEK!!! Az Ön által, saját akaratából megadott adatokkal való esetleges visszaélésért a szerkesztő semmilyen felelősséget nem vállal!

Hiba... Ha az oldal, vagy valamely komponense nem működik megfelelően, kérlek jelezd egy e-mailben.

 Working together for a living planet


Vissza...

Más oldalakra mutató hivatkozások

 

A Verses.Lapok.hu-nak nincs ráhatása az e honlapon hivatkozott, vagy az e honlapra utaló hivatkozást tartalmazó honlapokon található információk, oldalak, más dokumentumok, illetve számítógépes programok tartalmára. Az e honlapon található, vagy e honlapra utaló hivatkozás nem jelenti azt, hogy a hivatkozott honlap a Verses.Lapok.hu jóváhagyásával rendelkezne, e honlap részét képezné, vagy az azon található információk, oldalak, más dokumentumok, illetve számítógépes programok pontosságáért, minőségéért, biztonságos voltáért vagy megfelelőségéért felelősséget vállalnánk. Az e honlapon hivatkozott bármely más honlap használatáért a Verses.Lapok.hu semmilyen felelősséget nem vállal.

Az e honlapon megtalálható, vagy arról letölthető információkkal, oldalakkal vagy más dokumentumokkal kapcsolatban a Verses.Lapok.hu semmilyen szavatosságot nem vállal. A Verses.Lapok.hu nem szavatol ezen információk pontosságáért, teljességéért vagy megfelelőségéért, és kifejezetten kizárja az azokban található esetleges hibákért vagy hiányokért való felelősségét. Ön kizárólag a saját kockázatára használhatja ezt az oldalt, és az ön felelőssége megtenni a számítógépes vírusok, férgek, trójai falovak, időzített bombák és egyéb káros elemek ellen szükséges óvintézkedéseket. Előfordulhat, hogy a honlap nem kompatibilis az ön böngészőjével vagy más, ön által használt programmal. A honlap folyamatos, illetve tartós működése nem garantált, abban megszakadások állhatnak be, illetve csökkenhet a minősége, valamint a működés bármikor megszűntethető.

Előfordulhat, hogy a honlap elavult vagy pontatlan információt tartalmaz, és az azon található információk megváltoztathatók, illetve a felhasználók értesítése nélkül is frissíthetők. A Verses.Lapok.hu kifejezetten kizárja az ezen információkat frissítésének vagy kijavításának kötelezettségét. A Verses.Lapok.hu nem tartozik felelősséggel a honlapon esetlegesen található hibákból vagy hiányosságokból származó kárért vagy veszteségért, és a honlapon található információk felhasználása kizárólag saját felelősségre történhet.

E honlapon találhatók más honlapokra utaló hivatkozások (linkek). Felhívjuk a figyelmet, hogy a Verses.Lapok.hu nem vállal felelősséget más honlapok jogi és/vagy adatvédelmi nyilatkozatáért, az abban foglalt tartalmakért. A jelen Jogi és adatvédelmi nyilatkozat (Privacy Policy) kizárólag e honlapra vonatkozik.

Hiba... Ha az oldal, vagy valamely komponense nem működik megfelelően, kérlek jelezd egy e-mailben.


Vissza...

Hirdetések megjelenítése

A Verses.Lapok.hu oldalon lehetőség van hirdetés elhelyezésére.

Hirdetése megjelenhet a Főoldalon legfeljebb 500×500 pixel méret nagyságban, Flash animáció (.swf), szöveges hivatkozás és/vagy leírás, valamint animált kép (.gif) formájában.

A Főoldalon megjelenő hirdetés ára: 3000 Ft/hó+ÁFA.

Hirdetése megjelenhet az összes verses lapon legfeljebb 120×120 pixel méretben az oldalak jobb felső részén Flash animáció (.swf), szöveges hivatkozás és/vagy leírás, valamint animált kép (.gif) formájában.

A minden oldalon megjelenő hirdetés ára 5000 Ft/hó+ÁFA.

  A Verses.Lapok szerkesztői semmilyen felelősséget nem vállalnak a hirdetés tartalmáért, de az oldalon nem helyezhető el közerkölcsbe ütköző vagy törvényellenes hirdetés. A hirdetés valóságtartalmáért a Hirdető felelős!

Hirdetéssel kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot a szerkesztővel.

Anyagi támogatás:

Ha támogatni szeretnéd az oldal fejlesztését, adományodat az alábbi számlaszámra küldheted:
Raiffeisen Bank 12011148-00059009-00100002,, Juhász Zoltán,, A közlemény mezőbe: Verses.Lapok kerüljön.

Nem-pénz jellegű támogatás:

Kérjük, látogasd meg a Hirdetőink számára létrehozott oldalt. Ismerkedj meg termékeikkel, szolgáltatásaikkal. Neked csak egy kattintás, nekünk pedig továbbra is lesznek hirdetőink.

Támogatásod előre is köszönjük.

Hiba... Ha az oldal, vagy valamely komponense nem működik megfelelően, kérlek jelezd egy e-mailben.

Vissza...

Keresés... Keresés

Keresés...

Vissza...

Snapshot... Előnézet kikapcsolása

Snapshot... A Snap Shots™ szolgáltatás egy kényelmi funkciót ad az oldalhoz. Hivatkozásra mutatva annak az oldalnak az előnézeti képe jelenik meg, ahová a link mutat. Kikapcsolás két lépésből áll.

Először mutass egy linkre (bármelyikre, de ne kattints rá). Megjelenik a Snap Shots™ ablak. A megjelenő kis ablak jobb felső sarkában található egy kis fogaskerék ikon, amely a beállításokat takarja. Kattints rá. Két almenü jelenik meg (Beállítások és Kikapcsolás). Válaszd az alsó, Kikapcsolás opciót. Hogyan néz ez ki? (kép)

Egy új felület jelenik meg az előnézeti ablakban. Itt paraméterezhető a szolgáltatás. A legelső választható lehetőség a Kikapcsolás. Kiválaszthatod, hogy ez a szolgáltatás csak ezen a webhelyen legyen kikapcsolva, vagy minden webhelyen. Ha kiválasztottad a neked megfelelőt, nyomd meg a Save gombot a beállítások mentéséhez. Hogyan néz ez ki? (kép)

Hiba... Ha az oldal, vagy valamely komponense nem működik megfelelően, kérlek jelezd egy e-mailben.
   

Copyright(C)2008. shepardy@freemail.hu Minden jog fenntartva!